PORTFOLIOGALLERIESBIOGRAPHYLINKSCONTACTS
Biography

Fotografiile care apar pe acest site sunt drepturile de autor unic al Stancu Emil ši sunt protejate în temeiul
Legii drepturilor de autor din Romania ši din alte þãri pe plan internaþional.
Va asteptam pentru a vedea acest site prin intermediul browser-ului dumneavoastrã.
Reproducerea, stocarea sau transmiterea prin orice mijloace, este interzisa fara acordul expres persmission prealabil în scris.
Introducerea site-ul va fi consideratã ca o acceptare a celor de mai susNascut în Romania, la începutul anilor '79, in 2006 lucram ca, maseor, în anul 2011, am împartit timpul între Masaj si Fotografie.

Stancu Emil a descoperit pasiunea pentru fotografie in 2011, atunci când a luat primul sãu aparat folosind Nikon.

Ca un autodidact, el a pornit cu fotografii glamour, iar acest lucru ia permis pentru a afla totul despre lucrul cu lumina si tehnici de camera foto. Emil trãiešte în Bucuresti ši lucreazã cu fotografie digitala ši moderne.

Dintr-un stadiu incipient, a avut o mare pasiune pentru reprezentarea artisticã a femeilor frumoase ši trupurile lor, aša cã în curând sa specializat in fotografie nud erotic,old glamour.

Mereu în cãutare de senzualitatea naturala a modelelor sale, el a dezvoltat un stil si o atitudine proprie. Când fotografiaza, el preferã spontaneitatea, si niciodatã setãri precise. Accentul este pus întotdeauna pe capturarea starea de spirit si carisma a modelului.

Emil preferã sã lucreze outdoor. Locurile lui preferate sunt locurile parasite,cai ferate,fiare ruginite. Ca rezultat al interacþiunii cu lumina zilei ši a mediului, fotografiile sale evoca o stare naturalã ši captivanta.

Pe lângã cele publicate în calendare, reviste ši cãrþi, fotografiile sale nud,edgy.glamour pot fi vãzute în toatã tara în galerii pe Internet .Am pretul meu de publicitate corporativa, si activitate editoriala în functie de nevoile fiecarui client, domeniul de aplicare al proiectului si utilizarea imaginii. Va rog sa ma contactati cu toate detaliile si va voi oferi cu placere o estimare.

Create your photo website with SitoHD